Utbildning Fransstylist & Brynstylist

Strömstad

Look by Linn Strömstad

Välkommen till Look by Linn Strömstad! 

Look by Linn - Sveriges skönhetsskola.
Visionen var att skapa en ordentlig grundutbildning för den som ville starta sitt nya yrke som en professionell fransstylist. Erbjuda en bra support för eleverna både under och efter sin utbildning och få dem att känna sig trygga som fransstylister. 

Look by Linn erbjuder en god sammanhållning mellan lärare och elev och har en aktiv elevgrupp med över 1000 elever. Vi använder alltid kvalitativa och beprövade produkter och har fokus på support och feedback på varje elev. Vi tar vår uppgift att leda eleverna rätt inom skönhetsbranschen på stort allvar och vi brinner för att sprida vår kunskap vidare och ge våra elever självkänsla i sitt arbete. 

Look by Linn arbetar ständigt fram nya produkter, för att Sveriges stylister ska veta att de har bästa förutsättningen att kunna leverera ett professionellt jobb. 

Grundutbildning Fransstylist

Den ultimata yrkesutbildningen

Den ultimata yrkesutbildningen till att bli en professionell fransstylist.
En kombinerad grundutbildning i volymfransar, singelfransar och underfransar inkl härdplastutbildning.
Kursen är upplagd på 4 + 1 + 1 dagar inkl slutprovsdag i skolan. Efter de 4 första dagarna i skolan med teori och praktik får eleven ett trainee-intyg (giltigt i 1 år) även ett härdplastdiplom (giltigt i 5 år). Trainee-intyget innebär att man är elev under utbildning, att man får ta emot kunder och erbjuda elevbehandlingar. Med trainee-intyget har elev även tillgång att köpa produkter i vår webshop. Så länge eleven är trainee har de privat coachning online av sin lärare. Efter godkänt praktiskt slutprov erhåller eleven ett internationellt certifikat.

Volymfransar är det hetaste på fransmarknaden just nu. Därför lägger vi mycket fokus på just volymfransar i vårt nya kursupplägg men lär även ut singelfransar och underfransar. Då kan du som fransstylist erbjuda dina kunder ett helhetskoncept inom fransförlängning.

Behörighetskrav: Inga.
Vår rekommendation är att göra ett spirometritest för att få ett tjänstbarhetsintyg för att arbeta med härdplaster, som utförs av en läkare på en företagshälsovård.
Kurslängd: 6 dagar 09:00-17:00
Startkit: Eleven får ett startpaket och teorihäfte (värde ca 7.500kr)
Kursplan: Totalt 6 dagar. 4 dagar i skolan + 1 dag praktik + 1 dag slutprov
Anmälningsavgift: 6.500kr inkl moms (ingår i beloppet). Anmälningsavgift återbetalas ej vid avbokas kurs

Kursavgift: 22.000kr inkl moms & startkit

Vi erbjuder avbetalning på våra kurser med Klarna.
Efter avslutad och godkänd kurs erhåller eleven ett internationellt certifikat och äran att bära Look by Linns guldskylt som visar att eleven är en certifierad fransstylist. Som elev hos Look by Linn har man alltid 10% rabatt i vår webshop.

Grundutbildning Volym

Är du utbildad i singelfransar och vill utvecklas som fransstylist är vår grundutbildning i volymfransar ditt nästa steg.:
En utbildning i volym och underfransar inkl härdplastutbildning. Look by Linns grundutbildning i volym är på 2 + 1 dagar. Efter två dagar i skolan med teori och praktik får eleven ett trainee-intyg (giltigt 1 år) även ett härdplastdiplom (giltigt i 5 år).:Trainee-intyget innebär att man är elev under utbildning, att man får ta emot kunder och erbjuda elevbehandlingar. Så länge eleven är trainee har de privat coachning online av sin lärare. Efter godkänt praktiskt slutprov i skolan erhåller eleven ett internationellt certifikat.:
Behörighetskrav: Grundutbildning i singelfransar
Kurslängd: 3 dagar 09:00-17.00
Startkit: Eleven får ett startpaket och teorihäfte (värde ca 3.500kr)
Kursplan: 2 + 1 dagar
Anmälningsavgift: 3.500kr inkl moms (ingår i beloppet). Anmälningsavgift återbetalas ej vid avbokad kurs.
Kursavgift: 9.500kr inkl moms

Efter avslutad och godkänd kurs erhåller eleven ett internationellt certifikat och äran att bära Look by Linns guldskylt som visar att eleven är en certifierad fransstylist. Som elev hos Look by Linn har man alltid 10% rabatt i vår webshop.

Volym - next level

Detta är kursen för dig som är certifierad i Volymfransar och nu är redo att ta - next level. Vi har jobbat fram nytt material och jobbar med nytänk i lagerbyggnationer och sektioner. I denna kurs har vi även med Mega Volym och färgade fransar. Är du redo för - next level?
Behörighetsrav: Grundutbildning i volymfransar
Kurslängd: 1 dag 09:00-17:00
Startkit: Eleven får ett startpaket och teorihäfte (värde ca 2.500kr)
Anmälningsavgift: 2.500kr inkl moms (ingår i beloppet). Anmälningsavgiften återbetalas ej vid avbokning
Kursavgift: 6.900kr inkl moms

Vi erbjuder avbetalning på våra kurser med Klarna.

Efter avslutad och godkänd kurs erhåller eleven ett internationellt certifikat och äran att bära Look by Linns guldskylt som visar att eleven är en certifierad fransstylist.

Som elev hos Look by Linn har man alltid 10% rabatt i vår webshop.


Bildgalleri från tidigare utbildningar


Kontakt

Välkommen att kontakta mig för mer information

Beauty by Alexandra

Oslovägen 44, 45235 Strömstad

+4673-7894226

alexandra@lookbylinn.se

Look By Linn Strömstad

@lookbylinn_stromstad