Behandlingar

Alla behandlingar anpassas utefter kundens önskemål & utgångsläge

Fransförlängning / Vippe Extension

Vi utgår från dina önskemål & dina naturliga fransar
Vi jobbar med säker fransförlängning, en fransförlängning som inte skadar de naturliga fransarna. 

Volymfransar

Passar dig som önskar ett fluffigt resultat & en förlängning som syns. Här görs knippen med 3-5 fransar i varje med hjälp av en pincett som sedan appliceras på den naturliga fransen. Passar även dig som har färre fransar då man med hjälp av knippena trollar fram fler fransar än vad som redan existerar. Även här anpassas antalet fransar i varje knippe utefter hur de naturliga fransarna ser ut.

Mega Volym

Här jobbar vi med nycket tunna fransar av tjocklek 0.03-0.05mm. Med dessa fransar kan man sätta upp till 12st lösfransar per frans. Passar dig som vill ha en effektfull förlängning.

Singelfransar

Passar dig som vill ha ett naturligt resultat då man jobbar med att sätta en lösfrans på varje naturlig frans.

Flatlashes Singel

Flatlashes är singelfransar som har bredare bas än vanliga singelfransar. Resultatet med dessa fransar blir lite mer effekt och syns lite mer än vanliga singelfransar. 

Lashlift

Lashlift med färg av fransar passar dig som önskar ett naturligt resultat. Vi böjer ögonfransarna permanent så att de får en vacker böj, ser längre ut & framhäver dina ögon. Vi använder skonsamma produkter & avslutar med en vårdande keratinbehandling som även ''kapslar'' in färgen så den håller bättre. Kom gärna utan mascara. 

Brow Lift 

Brow lift är en brynbehandling som gör det möjligt att styla och forma om dina naturliga bryn-hårstrån. Brynets strån formas med permanentvätskor till önskad form och färgas med brynfärg samt trimmas med pincett & sax. Resultatet ger brynen ett mer fylligt utseende som varar upp till 8 veckor beroende på hårets individuella växtfas. Många frågar om de kan göra Browlift även fast de har bryntatuering, svaret är ja. 

 Att tänka på Innan behandlingen:
- Skrubba/Peela inte brynen
- Vi behandlar endast frisk hud. Finns skador eller andra hudåkommor vänta med behandlingen. Har du allergier/överkänslighet, inflammation, hudsjukdom, solbränd hud rekommenderar vi inte Browlift.
 -Vi rekommenderar att göra test innan behandling för att kunna utesluta allergi mot vätskorna som används. Detta görs minst 24 h innan bokad behandling. Kontakta mig så bokar vi en tid för test.

Att tänka på efter behandlingen (inom 24h)
- Håll brynen torra
- Sov inte med brynen mot kudden de första 24h då vätskorna fortfarande verkar
- Skrubba/peela inte brynen
- Undvik att ta på brynen med fingrarna, använd medföljande borste
- Undvik makeup och feta krämer


Sugaring

Skonsam hårborttagning

Sugaring, även kallat sockring, är en hårborttagningsmetod där pastan är gjort på naturliga produkter: socker, vatten & citron. Med sockring drar man bort håren medhårs och då minskar risken för inåtväxta hårstrån. Sockring är den skonsammaste hårborttagningsmetoden för huden & med sockring får man aldrig med sig levande hudceller. Vi jobbar endast med naturliga, veganska & crueltyfree produkter. Sockrar man regelbundet blir håren färre & glesare då man tröttar ut hårsäckarna. Efter din behandling bör du inte sola solarium, bada i bassäng/havet (pga bakterier). Innan behandling bör du inte ha några sår, nya ärr eller solbränd hud på det området du vill behandla. 
Områden vi sockrar: 
Ansikte, armhåla, armar, bikini, brasiliansk (endast kvinnor), rygg, mage, ben.

Recensioner från Facebook 

Johanna

Jätteduktig på allt hon gör! Noggrann och noga med att kunden är nöjd och bekväm!

Jessica

Bara positivt att säga om Alexandra. Gick utbildning och är supernöjd!! Kommer gärna tillbaka igen.

Alma

Otroligt duktig och noggrann fransstylist.

Emmelie

Kan varmt rekommendera Alexandra. Mycket trevlig, proffsig och uppdaterad samt visar stort intresse för sina kunder och sitt arbete.

Andrea

Jätteduktig och dessutom jättetrevlig.

Yvonne

Fantastiskt duktig, med super resultat, tack!

Aminda

Gått min grundutbildning till fransstylist hos Alexandra och är supernöjd, väldigt pedagogisk och tålmodig. Får jättebra support nu efter utbildningen med noggranna och tydliga svar som feedback. 

Alexandra H.

Engagerad och kundvänlig, professionell och man känner sig trygg. Proffsiga resultat! 


Bokningspolicy

Genom att boka tid accepterar du att vi debiterar dig för uteblivet besök, försening eller avbokning senare än 24tim innan avtalad tid. Avbokning ska ske senast 24tim före avtalad tid via bokningssystemet, länk finner du i mailet du fått när du bokat tiden. Debitering 100% av behandlingskostnaden.  
18-års gräns på utbildningar.
18-års gräns på behandlingar. 
Du är medveten om risker & att utövare inte kan ansvara för eventuella allergier. Du accepterar att ångerrätt inte gäller på tjänsterna. 
- "No show" (Att inte komma på avtalad tid) debiteras med 100% av behandlingskostnaden.

Är du sjuk, feber, hosta, luftvägssymptom etc hör av dig till mig och boka om din behandling. Kommer du sjuk till behandlingen kommer behandlingen INTE att utföras. Vi ber er respektera detta då vi inte vill att salongen skall bli smittbärare. Vi hjälps åt att stoppa spridningen av covid-19.