Look By Linn Awards 2019

23.09.2019

Wow vilken helg det har varit! I fredags åkte jag ner till Halmstad för att gå på Look By Linn Awards på Hotell Tylösand. Lördagen började kl 9:00 med registrering & välkomnande, fram tills kl 15 var det olika föreläsare som pratade om ''how to create safe mega volume'', ''The perfect Lash lift'', Beteendevetenskap, ekonomi & lön, designer för asiatiska ögon, marknadsföring. Det var så lärorikt och roligt att få lyssna på dessa framgångsrika kvinnor med så mycket erfarenhet i branschen. 

Student of the year 2019 & 3rd prize coloured lashes. 

Jag och en kollega från Svenstavik, Instagram: @nyansofficial.se @lookbylinn_ostersund

Gala & prisutdelning

Tylösand Hotell

Det var en ära att bli nominerad, men att även vinna titeln Student of the year är helt otroligt! Är så stolt över mig själv, varje dag jobbar jag för att förbättras, lära mig nytt, utvecklas och att bli uppmärksammad för jobbet man gör är helt otroligt! 

Linn är en så otroligt duktig entreprenör & lärare så det är så kul att få pris av en man sett upp till & inspirerats av. 

I år var jag nominerad till ''Student of the year'' av grundaren av Look By Linn. Nomineringen löd: 

''Min första nominerade till
Student of the Year 2019, går till denna fantastiska och unga entreprenören: Alexandra Sandberg.
Jag är så stolt när jag ser på dig med ditt driv, alltid detta leende och passionen att leverera det bästa av dig själv och dina jobb och du gör det så bra.
Stort lycka till Alexandra med allt du tar för dig. ''


3RD PRIZE COLOURED LASHES!
Jag deltog även i en online tävling ''Färgade fransar'' där man jobbar med olika färger på syntetfransarna man sätter. Detta var en stor utmaning och tog lång tid att göra. Effekten jag ville åt var ''ombre-effekt'' där jag jobbade med vita fransar i nedersta fransraden i B-böj. I mellersta fransraden jobbade jag med ljuslila fransar i C-böj och i översta fransraden jobbade jag med lila fransar i D-böj. Jag valde att sätta några blå & rosa fransar i ytterkanten. Jag satte även fransar på underfransarna och här satte jag vita, ljuslila, mörklila, blå & rosa.  I denna tävling vann jag tredje pris!